fbpx

Returneringspolitik

Griinbi tilbyder gratis retur for de fleste varer, der er ubrugte, ubeskadigede og i deres originale emballage inden for 30 dage efter købet. Hvis du har købt flere varer i en ordre, kan du vælge at annullere køb af nogle eller alle varer. Varer refunderes til den originale betalingsform. Originale forsendelsesomkostninger refunderes ikke, og returomkostningerne dækkes af dig selv. 

Hvis du har bestilt flere varer fra forskellige udbydere, løber refusionsperioden fra det tidspunkt, hvor du får den sidste vare eller den sidste del i fysisk besiddelse. De varer, du ønsker at returnere skal sendes eller leveres til afsenderens adresse uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har underrettet os om, at du ønsker at annullere dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udgangen af de 30 dage. Vi forbeholder os vores ret til at tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varen retur, eller indtil du har indsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Du skal returnere varen i originalemballagen. Emballagen kan åbnes, men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er beskadiget, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for. Du skal også sørge for, at varen er pakket sikkert, når du returnerer den. Du bærer risikoen for pakken / varerne, indtil vi modtager dem. Derfor anbefaler vi, at du gemmer postkvitteringen samt sporingsnummer, hvis det er tilgængeligt.

Hvis fristen udløber på en helligdag, weekend, juleaften eller nytårsaften, forlænges fristen til den følgende arbejdsdag.

Nogle varer, som hudplejeprodukter, er kun tilgængelige for endeligt salg og kan ikke returneres af hygiejniske årsager.

Enhver genstand, der er beskadiget eller mangelfuld ved ankomsten, kan returneres eller udveksles gratis som i henhold til Købeloven. Du har 2 års garanti, hvis varen er defekt. En defekt er for eksempel en fabrikations- eller materialefejl eller forkerte oplysninger om varen. På den anden side er almindelig slitage eller skade, du selv har påført varen, ikke en fejl. Manglen eller skaden skal dokumenteres med et foto sammen med en detaljeret beskrivelse af fejlen.

Hvis varen er defekt, og du klager rettidigt, har du ret til at få varen repareret eller udskiftet.

Du kan anmode om en refusion med denne kontaktformular eller via vores e-mail "info@griinbi.com". Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Griinbi's nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb