fbpx

Vores mission

bee

Som den første danske, bæredygtige markedsplads er vores mission at gøre bæredygtig handel let og inspirere folk til at gøre en forskel. Vi holder af dig og vores planet. Derfor arbejder vi kun med brands, der sælger produkter af høj kvalitet og som er indpakket i den mest miljøvenlige emballage, der er tilgængelig.

Hvad vi står for

Vi giver tilbage

Bæredygtig emballage

Partnerskab og Support

values griinbi

Certificerede virksomheder

Høj kvalitet

Dansk startup

Samarbejde med bæredygtige virksomheder

Hos Griinbi har vi sat det som en milepæl at bidrage til Verdensmålene for at fremme fremgang og samtidig beskytte vores planet. Vi har indgået et samarbejde med bæredygtige og økologiske virksomheder for at sikre, at vi leverer den bedst mulige kvalitet til dig, men på samme tid støtter vi væksten i europæiske miljøvenlige virksomheder.

 

Farvel til CO2-forurening! Vi sigter mod at sprede miljøbevidsthed, og det inkluderer også at producere mindre forurening. Derfor tilbyder Griinbi en bæredygtig pakkelevering leveret af DAO og Burd Delivery, som er det grønne alternativ til standardforsendelsen. Hvis du er baseret i København, anbefaler vi stærkt denne mulighed!

Hvad betyder Griinbi?

Navnet Griinbi udtales som GreenBee og har flere betydninger. Logoet ud fra et simpelt og klinisk design og den grønne farve i bien symboliserer vores omtanke for naturen. Vores slogan er"vær grøn med Griinbi"  og Griinbi betyder "vær grøn". Vi håber, at vores virksomhed kan have en positiv effekt på vores planets fremtid, samt at vi kan inspirere folk til at være grøn med Griinbi.  

Mød stifterne af Griinbi!

Alfonso Soto

Medstifter

Alfonso kommer fra Granada, Spanien. Han elsker spansk mad og kolde vintre, men flyttede til Danmark for kærligheden. Til trods for, at han er fra Sydeuropa har han en tysk mentalitet og en britisk humor (ingen synes han er sjov...). Hans livret er lasagne og han elsker at lave spansk paella.

Oliver Høm

Medstifter

Oliver kommer fra Brønderslev, Danmark. Han taler flydende spansk, hvilket han lærte i Spanien (hvor han også lærte Alfonso at kende). Oliver er meget social og minder til tider mere om en fra Syden end Skandinavien. Hans livret er tacos, og han elsker at vandre samt spille squash.

Oskar Wiese

Medstifter

Oskar kommer fra Hornbæk, Danmark. Han taler ikke spansk (det er sådan Alfonso og Oliver snakker bag hans ryg). Han er vild med at lave mad for venner og familie, og så elsker han stærk mad ud over det sædvanlige, hvilket måske forklarer hvorfor han er så god til at programmere.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Griinbi's nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb